Пропаганді вбивств - немає місця для сервера

• Автор темы Автор темы Khnshu
  • Дата начала Дата начала
Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.

Khnshu

Новичок
Игрок
29 Апр 2022
0
0
Ласкаво прошу вас, як людей які живуть в цивілізованому світі(можливо). На вашому сервері є люди які повність підтримують геноцид Українського народу. Частіше за все це маленькі діти які вважають що ненависть до нації просто так це нормально. Я хочу щоб добпвили нове правило про заборону цього символу в скінах або булівлях. Якщо в не хочете вірити в те що цей знак фашиський то це як мінімум пропаганда вбивства та зломаних життів просто тому що одній людині у керма так захотілося. Я щиро вірю що сервер не настільки обнаглів щоб замовчувати геноцид нашої нації

Відповідь
Українською мовою
Вітаю.
По-перше, варто уточнити, що буква Z використовується як зв'язуючі у використанні слів, і якщо заборонити цю букву то будуть інциденти коли покарають гравців, які використовували цю букву не тому контексті, про який йдеться у вас.
По-друге, якщо гравець використовує цей символ, то він максимум потрапляє під правило про обговорення політики.
По-третє, наш сервер має багато як української, так і російської аудиторії. Сервер веде аполітичну політику, вибачте за таврологію, незважаючи на ситуацію у світі.
Я сподіваюся ви мене зрозуміли та цих аргументів буде достатньо щоб закрити цю тему.

Ответ
На русском языке:
Приветствую.
Во-первых, стоит уточнить что буква Z используется как связующие в использовании слов, и если запретить эту букву то будут инциденты когда накажут игроков, которые использовали эту букву не том контексте о котором говорится у вас.
Во-вторых, если игрок использует этот символ то он максимум попадает под правило об обсуждении политики.
В-третих, у нашего сервера много как украинской, так и русской аудитории. Сервер ведёт аполитичную политику, извините за таврологию, не смотря на ситуацию в мире.
Я надеюсь вы меня поняли и этих аргументов будет достаточно чтобы закрыть эту тему

Тема буде зачиненою, щоб уникати подальших суперечок щодо політики.
Щодо вашої пропозиціїї про символ "Z", це питання вирішується Адміністрацією, якщо будуть зміни, @rnss повідомить в цю тему.

Тема будет закрыта, чтобы избежать дальнейших споров о политике.
Насчет Вашей идеи о символе "Z", этот вопрос решается Администрацией, если будут изменения, @rnss сообщит в эту тему.

UPDATE:
Если видна причастность к политике, за буквы Z и V на скинах наказание по пункту 3.2 (некорректный скин или плащ)

Статус
В этой теме нельзя размещать новые ответы.